Welkom bij Salesmatters
Neem contact met ons op.

Buiten spelen of binnen winnen?

Verkopers horen “buiten” te zijn. Je moet immers bij de klant zijn om überhaupt te kunnen scoren. Maar altijd buiten? Lijkt ons niet. Hoewel verkopers van nature niet graag binnen zijn en zich vooral “vrij” willen voelen, kunnen ze zich niet onttrekken aan hun verantwoordelijkheden.

Een goede en succesvolle oplossing voor uw klanten vraagt een plan, een goede voorbereiding. Of het nu gaat om plannen van de eerste afspraak, het inventariseren van de mogelijkheden of het laatste gesprek om de deal te sluiten, zonder voorbereiding is iedere stap kansloos.

Die voorbereiding gebeurt vaak binnen. Thuis of op kantoor met behulp van collega’s, managers en directie. Deze voorbereiding is belangrijker dan ooit. Deals worden niet alleen meer binnengehaald op basis van het wereldberoemde “fingerspitzengefuhl”.
Dat zijn vaak de gelukstreffers. Prachtig en mooi meegenomen, maar geen onderdeel van uw salesproces.

Uw medewerkers binnen en hun expertise zijn dus onmisbaar geworden voor uw commerciële succes op de lange termijn!

Wij helpen u graag uw verkopers duidelijk te maken dat het “binnenwerk” net zo belangrijk is als het “buitenwerk” en dat ze het zelfs leuk gaan vinden. Iedereen wil succesvol zijn, dus ook uw interne organisatie.

TERUG