Welkom bij Salesmatters
Neem contact met ons op.

Interim salesmanagement

Nieuwe koers? Nieuw beleid? Nieuwe keuzes? Fantastisch, maar hoe en door wie gaat het aangestuurd worden?

Immers, een nieuwe koers vraagt om een nieuwe aanpak. Dat laat zich over het algemeen alleen succesvol managen door nieuwe of andere managers om voor de hand liggende redenen. Tijdens uw zoektocht of inleerperiode is Interim Sales Management een perfecte oplossing. Ervaren en met een open en frisse blik op uw organisatie en uw processen.

Gepokt en gemazeld in diverse zakelijke dienstverlenende activiteiten ( IT, Software, Payrolling, CRM, HR, detachering, Retail ) en met een scherp oog voor intermenselijke contacten, gaan wij voor resultaat. Niets meer en niets minder.

Op heldere en eenduidige wijze sturen we een team aan en stomen hen klaar voor de niewe situatie. De nieuwe manager maakt dan een frisse start en kan zich volledig focussen op het nieuwe beleid met bijbehorende resultaten. Ballast vanuit het verleden vormt dan geen enkel obstakel meer.

Doordat wij overtuigd zijn van onze manier van werken durven we in de beloningstructuur ver te gaan. In een persoonlijk gesprek leggen we u graag de mogelijkheden uit.

TERUG