Welkom bij Salesmatters
Neem contact met ons op.

Training

In een snel veranderende wereld is het van groot belang regelmatig kennis te toetsen, uit te breiden en te delen. Goed personeel is schaars en steeds lastiger te vinden. Dit vraagt investeringen van werkgevers en organisaties om de aanwezige medewerkers bij te scholen en vaardigheden bij te brengen waar ze ontbreken of verbeterd kunnen worden.

Uw personeel is uw onderscheidende factor en vormt de toegevoegde waarde van uw bedrijf. De bedrijfspecifieke kennis van uw organisatie is niet langer een garantie voor (commercieel) succes. Vaardigheden op commercieel gebied testen we graag binnen uw bedrijf. Waar nodig of gewenst brengen we deze bij. Uw relaties verwachten niet anders van u en uw medewerkers.

Hoewel we commerciƫle specialisten zijn, doen we niet alles zelf. Training is een middel om medewerkers beter te maken, maar het liefst doen we dat in samenwerking met een beperkt aantal partners. Specialisten op hun gebeid, maar passend binnen onze visie op Sales en Marketing. Een visie die u terugvindt op onze website, maar ook in de contacten met ons. Graag leggen we in een persoonlijk gesprek uit wat wij verstaan onder klant- en relatiegericht ondernemen en welke trainingsvorm voor uw bedrijf en uw medewerkers het meest van toepassing zijn. Want alleen resultaat telt!

TERUG