Welkom bij Salesmatters
Neem contact met ons op.

Leadgeneratie

Het verkoopproces begint bij het eerste telefonische contact! Wij vertegenwoordigen uw bedrijf vanaf het eerste moment aan de telefoon en stellen ons ook zo op. Nieuwe klanten vinden en binden door middel van de telefoon vindt niemand leuk. Wij nemen u alle zorgen uit handen!!

Onze aanpak kenmerkt zich door een hoge mate van betrokkenheid. Uw relaties merken geen verschil tussen uw eigen medewerkers en ons. De stemming en gegevens tijdens het eerste contact zijn van belang voor het vervolg en worden dus zorgvuldig gekoesterd. Het succesvolle vervolg is het resultaat van zorgvuldige vastlegging van de verschillende stappen in het verkoopproces.

Door onze expertise op het vakgebied van sales is de branche waarin we opereren van minder belang. Graag leggen we u in een persoonlijk gesprek uit dat dit ook bij uw organisatie het geval is. We zijn geen callcenter voor Fast Moving Consumer Goods maar Business to Business is echt onze kracht.

Uw organisatie heeft een visie en een boodschap. Leadgeneratie gaat om het inventariseren van de herkenning bij uw prospect(s) van deze visie. Wij vinden dat alleen deze manier leidt tot succes. Ons inziens de garantie voor hooggekwalificeerde leads.TERUG