Welkom bij Salesmatters
Neem contact met ons op.

Mark van Bezel

Mark van Bezel laat zich het best omschrijven als een denker en doener. Een Rotterdammer uit het midden van het land. Inzet is omzet en niet lullen maar poetsen. Ook in Sales (en Marketing) zijn dit credo’s waar je een behoorlijk onderscheidend vermogen mee creëert. Uw relaties zijn uw reden van bestaan en verwachten niet anders!
Meer dan 20 jaar succesvolle ervaring in Sales en Marketing in onder andere (ERP-en HR) software, detachering en industriële automatisering heeft hem gevormd tot wat hij nu is. Een coach voor (Sales)medewerkers die willen schaven aan hun commerciële bewustwording, een sparringpartner voor ondernemers die hun strategische, commerciële doelstellingen eens tegen het licht willen houden.

Daarnaast een fanatiek aanhanger van de procesbenadering. Want ook Sales verloopt volgens een proces en is daardoor te sturen en te beïnvloeden. Het meetbaar maken van inspanningen en efforts geeft rust binnen een organisatie, zeker een Salesorganisatie.

In zware tijden wordt het kaf van het koren gescheiden, de jongens van de mannen en de meisjes van de vrouwen. Zorg dat uw organisatie in voorgaande gevallen kiest voor de laatste optie. Want succes voor uw organisatie is iets waar u voor kiest. Door de juiste mensen op de juiste plaats in te zetten, met de juiste verantwoordelijkheden en doelstellingen.

Sales is een echt vak en hoort dus door echte professionals uitgeoefend te worden.Graag zet Mark zijn kennis en expertise in ten behoeve van uw organisatie. Of het nu gaat om freelance sales, interim Salesmanagement of gewoon een goed gesprek over de conversie van uw ondernemingsdoelen naar commerciële doelstellingen, Mark kan u op een inspirerende manier anders naar uw commerciële organisatie laten kijken. Met een blijvende impact.

TERUG