Welkom bij Salesmatters
Neem contact met ons op.

Payrolling

Payrolling neemt een grote vlucht in Nederland en terecht. Flexibilisering van de arbeidsmarkt werd te lang geremd en als gevolg daarvan ontstond een geheel nieuwe branche eind jaren 90. Begonnen als een jonge branche met de bijbehorende dynamiek ontwikkelde het zich tot een niet meer weg te denken fenomeen. Net als in de softwarebranche werden zowel aanbieders als afnemers wijzer met bijbehorende commerciële aanpak tot gevolg.

Door de uitwisselbare dienstverlening is na het vinden het binden van de klant essentieel. Prijsdruk met bijbehorende lagere marges noopt tot het aanhalen van de relaties door de Sales- en Marketingactiviteiten. De focus uitsluitend leggen op nieuwe klanten is de dood in de pot. Uw conculega haalt ze net zo makkelijk binnen als u en dus ook zo bij u weg.

De relatie moet intiemer, steviger en breder. Maar weten uw verkopers dit ook? En kunnen ze dat? De adviserende functie hoort ook bij de verkoper. Kennis is het onderscheidende criterium. Of neemt u genoegen met de uitzendaanpak?

Werkgevers zijn trots op hun personeel en zien hun onderscheidend vermogen. Daar wil men niet mee sollen. Er bevinden zich mensen en gezinnen achter een arbeidscontract en uw commerciële activiteiten dienen dit uit te stralen. Onze ervaring in deze branche verzekert u van een aanpak die niet alleen op de korte maar zeker ook op de lange termijn succes creëert en blijvend vruchten afwerpt. Bewerken van de verkeerde branches helpen wij u voorkomen. Laat SalesMatters u eens uitleggen wat wij bedoelen. Uiteraard geheel vrijblijvend maar met een blijvende impact.TERUG