Welkom bij Salesmatters
Neem contact met ons op.

Account Manager New Business

Taken en verantwoordelijkheden - Account Manager New Business

Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor het genereren van New Business. De werkzaamheden van de Account Manager New Business bestaan verder uit:

 • Je adviseert bestaande en nieuwe klanten over de gehele productlijn van onze opdrachtgever;
 • De Account Manager New Business genereert, onderhoudt en bouwt contacten uit met nieuwe en/of bestaande klanten en partners; 
 • Je beheert het hele salesproces van acquisitie tot contractering;
 • De Account Manager New Business legt de noodzakelijke informatie vast over de voortgang van het hele salesproces;
 • Je adviseert, demonstreert en denkt mee over mogelijke oplossingen;
 • Je rapporteert aan de Sales Manager.

Kwaliteiten en vereisten - Account Manager New Business

De Account Manager New Business beschikt over de volgende competenties: 

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Huntersmentaliteit;
 • De Account Manager New Business kan op directieniveau acteren;
 • Een gedegen sales professional (medior – senior);
 • Achtergrond in Software Sales is een pre, daarnaast geven wij sterk de voorkeur aan kandidaten met ervaring binnen de HRM / Payroll branche.

Organisatie

Software leverancier in de zakelijke dienstverlening

Arbeidsvoorwaarden - Account Manager New Business

Onze opdrachtgever biedt een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris (afhankelijk van ervaring) en een progressieve bonusregeling.

Locatie

Midden Nederland

Contactpersoon

Mark van Bezel

mark@salesmatters.nl

06-53 977 313

Senior Accountmanager Business Proces Outsourcing met  kennis van IT en HR processen Taken en verantwoordelijkheden

 

Als Account Manager BPO richt je je op het binnenhalen van nieuwe BPO klanten binnen  alle marktsegementen. Je prospects zijn bestaande en potentiële  klanten. Je stelt binnen de kaders van het jaarplan en de vastgestelde budgetten je accountplan op en voert deze uit. Dit houdt in dat je opportunities signaleert, opdrachten acquireert en de opvolging regisseert. Dit doe je in nauwe  samenwerking met de BPO organisatie en de relatiebeheerder van de betreffende relatie. Hiertoe leg je en onderhoud je contacten intern met collega account managers, transitiemanagers en management/directie. Bij relaties acteer je op C level, je hebt een sterk empatisch vermogen, een hoge gunfactor en acteert als kameleon. Je coördineert het traject en rapporteert regelmatig aan de Sales Manager over de voortgang. Je bouwt en onderhoudt een stevig netwerk, je volgt met haviksogen de ontwikkelingen op de markt en fungeert intern als spin in het web. Je kent je klanten als geen ander en weet de klant dan ook de juiste oplossing te bieden. Kortom, je laat geen kans onbenut en weet de deal te closen.Kwaliteiten en vereisten – SR Account Manager BPO

• Kennis en ervaring  in het denken in oplossingen voor de klant vanuit een procesoptimalisatie. • Een commerciële en resultaatgerichte instelling en weet hiermee de deal binnen te halen. • Een relevant afgeronde opleiding op HBO/WO-niveau, bij voorkeur Bedrijfskunde.• Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in HRM- en payroll processen.• Ervaring met outsourcing is een sterke pre.• Een zwaargewicht accountmanager die het klantproces van A tot Z beheerst en zijn klant van uitvoerend tot directieniveau kent en spreekt.• Gedreven, flexibel, assertief en sterk in het enthousiasmeren van collega’s en bestaande klanten. • Ervaring op C level met consultative selling.Arbeidsvoorwaarden – Sr Account Manager BPO

• Een ambitieuze organisatie met open cultuur waarbij initiatieven gewaardeerd en beloond worden. • Een uitdagende accountmanagementfunctie op het snijvlak van sales en Procesoptimalisatie.• Een team met professionele en gedreven collega-accountmanagers. • Uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden met daarbij een progressieve bonusregeling.Contactpersoon

Mark van Bezel

mark@salesmatters.nl

06-53 977 313

 

 Marketeer

Taken en verantwoordelijkheden –  Marketeer

Binnen het bedrijfsleven zijn kostenbeheersing en de druk om efficiënter te werken aan de orde van de dag. Organisaties zijn daarom meer en meer op zoek naar een dienstverlener die geavanceerde en waardevolle HR- en payroll-oplossingen biedt. Als marktleider biedt onze opdrachtgever uitkomst met haar totaaloplossingen en dienstverlening. Als Segment Marketeer Zakelijke Markt ben je verantwoordelijk voor het in de markt zetten van de oplossing binnen dit segment. Daarbij houd je de merkstrategie van onze opdrachtgever uiteraard altijd voor ogen.

Je speelt in op de marktbehoeften en vertaalt deze aan de hand van ontwikkelingen in het portfolio naar relevante marketinginformatie waarmee je collega’s van Sales stevig in hun schoenen staan tijdens het verkooptraject. De vakgebieden HR en IT zijn voor jou vanzelfsprekend gesneden koek en trends en ontwikkelingen binnen de Zakelijke Markt volg je op de voet.

Ook het vergaren van relevante marktinformatie op basis van onder meer klanttevredenheidsonderzoeken, marktbewegingen, concurrentieanalyses en klantcontacten is voor jou geen probleem. De vertaling van deze elementen naar concrete unique selling points, relevante kernboodschappen, acties en campagnes voor je collega’s van Sales evenmin. Je bent verantwoordelijk voor het jaarlijkse operationele marketingplan, maar je bent flexibel genoeg om nieuwe en onverwachte kansen in de markt te zien en te benutten. Tot slot onderhoud je interne en externe contacten met sleutelfiguren in de markt en marktonderzoekbureaus.

Jouw achtergrondJe functioneert op HBO/WO werk- en denkniveau en beschikt over minimaal 5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur binnen de B2B-markt. Je bent analytisch sterk en in staat om snel de vertaalslag te maken naar relevante marktinformatie en communicatieboodschappen. Het analyseren en verwerken van data vormt voor jou geen enkel probleem. Als persoon ben je communicatief vaardig, vindt je het leuk om je kennis over te dragen en beschik je over voldoende overtuigingskracht om succesvol te kunnen functioneren in een informele omgeving met sterk inhoudelijke professionals. Kennis van en affiniteit met het bedrijfsleven, Human Resources- en /of IT-branche is een absolute must.

Organisatie

Software leverancier in de zakelijke dienstverlening

Arbeidsvoorwaarden –  Marketeer

Wij bieden je een uitdagende functie met goede arbeidsvoorwaarden in een prettige werkomgeving waarbij initiatieven gewaardeerd en beloond worden.

Locatie

Midden Nederland

Contactpersoon

Mireille van Nunen

mireille@salesmatters.nl

0031 624 573 243