Welkom bij Salesmatters
Neem contact met ons op.
In economische hoogtijdagen kan (bijna) iedereen verkopen Aanvragen en orders genoeg en het aantal dat we verliezen wordt niet of nauwelijks opgemerkt door de fantastische resultaten die behaald worden.

Maar als de klant of prospect zich niet zelf meldt, wat dan? Zijn uw medewerkers dan in staat het heft in handen te nemen? Zijn het wel de commerciƫle toppers waarvoor u ze altijd hebt gehouden?

Als dat zo is heeft u geen zorgen. Dan komt het allemaal goed. Maar als u twijfelt over de resultaten in de nabije toekomst, neem dan eens de tijd voor een goed gesprek met ons. Of het nu gaat om training, coaching of Salesmanagement met beide benen op de grond, wij zorgen ervoor dat uw medewerkers weer weten waar het om gaat; het in de hand hebben van uw relaties en de manier waarop dit gerealiseerd moet worden. Helder, oprecht en resultaatgericht!

Wij benaderen sales als een proces, zoals uw andere bedrijfsprocessen. Het salesproces moet worden ingebed in uw organisatie waarbij ook andere afdelingen betrokken moeten worden.

In het gunstigste geval is dit proces beschreven en geautomatiseerd. Dit geeft u de mogelijkheid om grip en sturing op uw salesresultaten uit te oefenen. Wij leggen graag uit hoe dit binnen uw organisatie gerealiseerd kan worden.

TERUG